. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

NazadCVGalerijaTašmajdanInteresovanjaKontakt

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

~Linkovi~

 

Klik na logo sajta vodi na sajt. Dosta svog slobodnog vremena provodim za kompijuterom, a najviše, naravno, koristim internet.

Ovo su neki website-ovi koje najčešće, gotovo svakodnevno koristim i koji su dosta korisni. Internet najviše koristim da dobijem brze informacije, ali i za zabavu.

Omiljeni website-ovi sa kojih dobijam informaciju su Google, Vesti Online i sa sajta Ekonomskog faklulteta.

Omiljeni sajtovi koje koristim za zabavu su YouTube, Njuz i BuzzFeed.

 

 

      Google je naravno sajt - pretraživač koji najviše posećujem i preko kojeg izlazim na sve druge sajtove.

       je američka javna korporacija, specijalizovana za Internet pretragu i reklamiranje na Internetu.

       Sedište kompanije je u mestu Mauntin Vju, u Kaliforniji.

 

 

 

      YouTube je internet stranica za razmenu video datoteka. Neregistrovani korisnici na ovom sajtu mogu samo

      da ih gledaju, dok registrovani korisnici mogu i da ih šalju na servere.

 

 

 

 

 

Sajt Ekonomskog fakulteta, gde dobijam informacije vezane za studije, i izlazim na sever za prijavu i odjavu ispita.               

 

 

 

 

 

    Za malo zabave često idem na BuzzFeed koji su poznati po svojim smešnim tekstovima i listama koje stalno prave.

     BuzzFeed je američki sajt koji je zabavnog karaktera. Osnovan je 2006. godine u Nju Jorku.

     BuzzFeed prosešno dnevno objavi 378 tekstova, koji su različite forme.

 

 

 

     Jedan od naših najsmešnijih sajtova - Njuz vesti u ogledalu.

     Ovo je sajt koji nalazi smešnu stranu vestima iz Srbije, ali i sveta.

 

 

 

 

 

 

      Informišem se o aktuelnim događajima preko sajta Vesti Online, gde su informacija odmah dostupne.

     

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .